I Apple umí zmetky!

Včera se konala Keynote na WWDC 2007. Co se mi líbilo?

Hned, jak bylo zmíněno, jsem „tleskala“, že Spotlight bude prohledávat síťové disky. Svou radost jsem už měla a příliš jsem se tím dál nezabývala…

Později mě ještě zaujaly Stacks video (aspoň nebudu mít bordel na ploše), předělané rozhraní Finderu video (juch) a iCal.

Co mě rozladilo – přesně jak říkala Hanka (Intel only), tak EA Sports udělá pro macíky hry, ale jen pro Intel, ostatně bude využit TransGaming’s Cider engine. Jsem na to zvědavá. 🙂 CrossOver samotný funguje jen s tím, co pro něj udělají (to asi pravda nebude, ale Syberia v něm nejde. 😀 )

Pořád ještě nejsem u zmetka… jo, Safari pro Windows
Safari vs Safari
Screenshot od někoho, komu to funguje 😀
V lokalizovaných Win si to moc lidí neužije (testovala jsem české wxp v Parallels a VMware), v anglickém systému to je prý lepší (no bodejť, jak by to pak Steve ukazoval, že…)
Prostě zmetek. Mělo to být jen ukázáno, ale nedávat ke stažení. Je to zbytečný „průšvih“. Logiku to ale má, uvidíme, kam Safari spěje – do balíčku k iTunes a QuickTime nebo jako testovací prostředí v souvislosti s iPhonem…

3 odpovědi na “I Apple umí zmetky!”

  1. Teda ten screen je ucinena retezovka nez sem se k nemu dostal… 🙂

  2. Jo a k tematu… Slava, aspon nebudu muset otravovat Macikare pri ladeni webu 😉

  3. Víš, že to pro Tebe udělám ráda, nějaký ten testík… ale víceméně jako referenční můžeš brát konqueror (ten taky bude na Win ;-))

Komentáře jsou uzavřeny.