S.E.X. Appeal: Sensuality

První Helenčin nákup na iTunes Store!

S.E.X. Appeal: SensualityDíky Martinovi (vlastně jeho kolegovi, ehm toho kolegy strýčka ❓ ) jsem získala elektronický gift card na americký obchod.

Zvědavě jsem koukala, copak tam mají a víceméně ze zvyku jsem dala vyhledat své oblíbené kapely.
I když S.E.X. Appeal nejsou tak vysoko (přece jen měli dosud jen jedno album), tak teď by občas mohli vystrčit drápky v mé „hitparádě“. 😉

Radostí se mi rozzářila očka, když jsem viděla nové album Sensuality. Při vyhledávání na iTunes se musí použít název Sex Appeal, ani nevím, proč mi kapelu překřtili.
Poctivě jsem si poslechla všechny ukázky a po chvíli „svrbění“ prstů jsem klikla na Buy Album, ani to nebolelo. Za chviličku jsem album měla doma. Super! Kupovala jsem ho chvíli po půlnoci, takže je to sobotní radost.

První půlku jsem si poslechla v sobotu cestou do práce. Moc se mi to líbí. Asi nejvíc písnička Sensuality se svým proměnlivým rytmem. Večer jsem si poslechla zbytek. Fragile Love je skvělá předělávka vlastní písničky z minulého alba Peeping Tom. Kids In America je opět předělávka (tentokrát předělávky od Kim Wilde)… na Tomovi je teda ta verze lepší, mnohem lepší… Něco málo je možné slyšet na myspace.

Celkově jde album od skvělé skladby, k super a dobrým písničkám, přesně ke stylu, který se dá ve stylu Eurodance očekávat (víte, že DJ Bobo je taky Eurodance? 😉 ) a postupně spěje k šedému nevýraznému průměru až podprůměru.

Nákup v iTunes mi připadá prostě skvěle pohodlný, nijak mě to neomezuje. Řešení vše v jednom mi i tentokrát vyhovuje. Navíc bych se k albu prostě asi jinak nedostala (nezkoušela jsem, ale sehnat Peeping Tom se mi nepodařilo). Obal je v parádní velikosti, takže jsem si hned vypálila audio zálohu s hezkým obalem. Písničky si pouštím jen na macíkovi nebo v podíkovi, takže soukromě na past v podobě DRM nenarážím.

To mi zase připomnělo, jak Aneta podporovala iPod, později se přidala k i-legálně… Oba projekty spolu nedokážou spolupracovat. 😉

3 odpovědi na “S.E.X. Appeal: Sensuality”

  1. ahoj lynn, duvod, ze musis zadavat sex, misto s.e.x. je jednoduchy. A odpoved zni, delaji to kvulu SERPu (přirozených výsledcích vyhledávače). Hodně lidí totiž hledá sex a ne s.e.x. a jestli lide hladaji lide neco jineho, moc je to nezajima, hlavne, ze chodej ,o)

Komentáře jsou uzavřeny.