Drobky i na Helenčině blogu

Včera to byl přesně rok, kdy jsem se účastnila prvního kola výběrového řízení do firmy, kde jsem ještě teď. Dovolila jsem si tehdy přijít o čtvrt hodiny později – jela jsem autobusama a v souladu s Murphym jsme potkali zácpu. Na další kola výběrového řízení jsem už jela striktně metrem – i když to byla papírově dvojnásobná doba cestování, tak se mi už naštěstí příště pozdě přijít nepodařilo. 😉 I přes zpoždění si mě pozvali, téééda, z toho jsem byla odvařená.
…a dneska budu v pozici té druhé strany. Odpoledne si budu vybírat kolegu. 😉
Tak mi držte palce, ať nehmátnu vedle.

Albert má meduňkový Rajec!!! Sice jen malé množství, ale už jsem ho viděla na dvou provozovnách. Dokonce u nás, kde „věčně není základní zboží“. Super!
Na druhou stranu, na Flóře přestali mít mrkvičkové pití (neslazené), takže posledním statečným jsou už jen některé Billy.

Bakul: Děkuji všem, co jste mi popřáli! Věřte, že jsem to ještě pořád nějak nevstřebala, ale možná to bude tím, že jsem hned po státnicích se téměř bez volna vrátila do stejného kolotoče, který byl v srpnu. Třeba mi to dojde, až to někde uvidím napsané (upravený životopis se mnou nehnul 😀 ).

3 odpovědi na “Drobky i na Helenčině blogu”

  1. A co by s tebou melo hybat? 🙂
    Jedine co se mnou zahybalo bylo mnozstvi alkoholu a proparenych noci, jinak proste zivot de dal normalka… 🙂

Komentáře jsou uzavřeny.