Citace z ábíčka :-)

Snilard

Kdyz budes brat streva pocitace jako procesor, mb atd. tak mas pravdu. Ale o tom to taky je. Diky tomu ze pouzivaj jen nejaky hw, tak jim to nadherne funguje a nejsou s tim problemy jako na linuxu. Co se tyce periferii myslim za Apple vede.

Daniel Kvasnička ml.

A o tom to je. Musim se smat, kdyz vidim jak tu vsichni plamenne nadavaji na Apple, ze podporuje mene zakladniho HW. Apple pocitace jsou pro lidi, kteri si prohlednou nabidku, vyberou si ten, ktery jim vykonove vyhovuje, koupi si ho a pracuji a hraji si na nem — a jsou produktivni. A ve chvili kdy si koupi periferii jako tiskarnu apod., je vetsi pravdepodobnost, ze jim bude fungovat v OS X spis nez v Linuxu a to je dulezite.

Stejne tak s tim jestli to je nebo neni UNIX, ze tam neni /etc a podobne smesne irelevantnosti. OS X je UNIX tolik, kolik jeho cilova skupina zakazniku potrebuje. Zeptejte se webdesigneru, webovych vyvojaru a jinych lidi pouzivajicich OS X, jak jim pripadne OS X neunixovy… /etc tam nijak zakazany neni a kdyz nainstalujete third-party Apache nebo neco podobneho, nic vam nebrani /etc pouzivat. A ze ho nepouziva system a Cocoa aplikace? No a?

MacGyver umí udělat letadlo z gumy a sponky, Chuck Norris umí z letadla udělat gumu a sponku.

8 odpovědí na “Citace z ábíčka :-)”

  1. Pekna reakce. Ano je to tak. Apple si koupi pouze urcity lide. Ne ti, kteri budou kazdy mesic dokupovat komponenty, ale ti, kteri koupi pocitac a vydrzi jim X let a pocitac stale bezi jak ma a poskytuje mi takovou sluzbu jakou ma 🙂

    Ale konec je naprosto uzasnej !! MacGyvera jsem mel rad 🙂 Byl to borec. 😀

  2. Proti OS X ni nemám, ale Apple je zlo samo. Když si občas zabrousím na apple.com tak se nestačím divit. Ještěže tu máš Chucka 🙂

  3. Apple, to je ta společnost na prodej ovoce? 🙂
    Taky to tak vidím, Apple je zaměřený na určitou skupinu uživatelů a u těch boduje. Lidé, co jezdí v luxusních bourácích a každý měsíc kupují novou komponentu pro co nejvyšší výkon počítače, ti to prostě nepřijmou a stále budou do Apple rejpat.
    Ale třeba případ Apple iPhone je rozporuplný, na jednu stranu má inovativní ovládání, na stranu druhou trpí některými neduhy.

  4. Pro iPhone prokazatelně nejsem cílová skupina.

    Apple není zlo. Zlo je dle mého to, když Ti něco nevyhovuje a nemůžeš to změnit. (Třeba ve škole po mě chtěli programování v Delphi, nakonec jsme se dohodli na Pascalu, to jde řešit kdekoli… že Sešívaný :-)))

    n3tman: ani nevím, jestli se Apple zrovna na mě zaměřil 🙂
    iBook u mě boduje skvělou výdrží na baterky, hezkým displejem. Je to láska 😉 a prostě mi funguje.

    Jo a zelený jablíčko se na mě těší po práci, to víte, vitamínky jsou potřeba.

  5. No říkám, zlo 🙂

    V 1. jsme měli Pascal a teď v druháku máme Delphi, hrajeme si tam s obarvováním čudlíků, fakt programování na úrovni 😉

  6. To, že mě cituješ mám brát jako kompliment? 🙂
    A nebo jako ukázku mého hrozného vyjadřování? 🙂
    Když to po sobě čtu takhle s odstupem, říkám si, že jsem to snad ani nemohl napsat já. 🙂

  7. snilard: Tvůj příspěvek je v souladu s mými názory a Dan to jen parádně uzavřel. Dostalo mě, že flame funguje i bez Windowsáků. 😀

Komentáře jsou uzavřeny.