Mapa domácí sítě

Nejprve jsem to viděla na OKblogu, když už o tom napsal i Macich, tak je dobré se zapojit a někoho do toho zaúkolovat, že… třeba Kájínka 😉
Mapa sítě u Helenky doma

U všeho jsou obrázky toho, co skutečně máme s Martinem doma.

Doplněno: ten bílý flek je airtunes.
Padly také stížnosti, že Martin nemá u macíka myšku, že chybí foťák,…. třeba doplním.

9 odpovědí na “Mapa domácí sítě”

  1. Čarami je naznačeno, kdo se s kým baví, způsob povídání je daný ikonkami. Můžu si čáry použít, kdy chci. 😉

  2. Hehe, fajn srandicka z nudy 🙂
    ……ne ze bych se v teto dobe zrovna nudil, ale taky si neco podobneho asi brzy nakreslim 😉

  3. Pěkné, u mě by byl obrázek taky zajímavý. Když se nad tím zamyslím, tak těch komponent by tam byla hromada: 5-portový switch Edimax, AP D-Link, domácí server vlastní výroby leč s nálepkou Dell 🙂 , nový stolní počítač, sestřin stolní počítač, sestřin notebook, můj notebook, tiskárna HP LJ1320, no a nějaké ty periferie jako MP3 přehrávače, mobily (synchronizuju ale po kabelu), reprobedny. Dalším krokem bude multimediální centrum suplující DVD přehrávač, hifi věž a TV tuner. No a potom už mi bude chybět jenom lednička a pračka připojená k internetu 😀

  4. Moc hezké 🙂 Jen takový technický dotaz, k čemu slouží Air Tunes? Párkrát jsem na to už koukal, na náčrtu výše vidím že to komunikuje s reprákama, takže to nějakým způsobem bezdrátově zprostředkovává přehrávání hudby?

  5. Asi tak…
    Místo abych měla repráky připojené do počítače, tak to posílám přes wifi do AirTunes, kam jsou zapojené reproduktory. (Taky to může sloužit jako router 😀 Kdyby na to přišlo, tak můžeme Asus vypustit.)

  6. To zní pěkně 🙂 Věřím že hlavně když člověk má notebook tak si to najde využití. Já si zatím můj iMac do postele neberu 😀 Díky za vysvětlení.

  7. Teď vážně. A kde jsou děti mezi tou technikou a stroji. Příběh jen na vyžádání…. zdraví drstej

  8. Realizace dětí v podmínkách pronajaté garsonky je komplikovaná. 😉

Komentáře jsou uzavřeny.