…when it’s ready!

Tak nám vyšla nová Opera a strhla se diskuze nad způsobem informování.
T. ji objevil a uvedl odkaz ke stažení. Opět dostál svému způsobu informování a dal odkaz pouze na classic verzi Opery pro Windows. Vše by dle mého bylo v pořádku, kdyby netvrdil, že Opera vyšla (a zároveň uvedl obecnější odkaz) a přitom, když jsem si chtěla stáhnout Operu pro Mac, tak tam nebyla – byl tam jen 59bytový soubor, prostě to tam špatně nahráli. Ze strany Opery ale bylo vše v pořádku, protože na webu opera.com se nová verze nenabízela. Stále byly k dispozici funkční odkazy na Operu 9.21
T. přesto trval na svém, že musíme infomovat o nové verzi Opery (která není pro všechny OS) bez ohledu na oficiální vyjádření (přece nebudeme pozadu). Nová verze Opery je dle mého na světě v okamžiku, kdy je k dispozici na webu opera.com. Dokonce můj názor je v souladu s tím, co tvrdí Junyor.
9.22 hasn’t been released until it’s on http://www.opera.com/

2 odpovědi na “…when it’s ready!”

  1. Připomnělo mi to Živě, když informovalo o nových verzí FF s momentě, kdy nějaký pisálek našel na FTP nové soubory. Nepamatuji si, že by tam byly problémy napříč platformou, ale jednu dobu napříč jazyky (např. česká verze se objevila o pár hodin později za anglickou, to už ale lidé přes link na Živě tu anglickou stahovali).

    Je to spor mezi ukájením pisálka (či žournalisty) „napsal jsem to o tom jako první!!!“ a opatrným vydavatelem, který riskuje svou pověst „tak a ještě zkontrolujeme, zda je to opravdu všechno a když jo, tak to konečně vyhlásíme za vydané“. Co je vám přednější?

  2. V případě finálních verzí je mi rozhodně bližší počkat na oficiální vyjádření.
    Pokud jde o testovací verze, tak se ani nebráním (samozřejmě se zdůrazněním, že se jedná o testovací verzi).

Komentáře jsou uzavřeny.