Teplo nebo zima

Včera se mi teplota statečně snažila vyšplhat k 38 stupňům. Paradoxně mi ale bylo líp, protože jsem se mohla zase najíst (od pátečního odpoledne mi nešlo polykat). 🙂
Dneska ráno po probuzení jsem měla pod 36, tak jsem zůstala v posteli o chvíli déle, ale když už jsem musela vylézt, tak se tělíčko rozhodlo, že 35,1 stupně bude to nejideálnější, co může být.
Vyzbrojená kafíčkem jsem vyrazila na bojovku… Všechno by bylo dobré, kdybych měla správnou šipečku na mapě. Opera (ze záhadných důvodů) vyrobila šipku jinam něž měla. Teď když jsem to testovala, ukázala to správně. Nebýt téhle komplikace, vše bych zvládla bez cizí pomoci. Takhle jsem musela otevřít pusinku a zeptat se. Cíl splněn. Trefila jsem a zítra bude bakule v čupr deskách (za příplatek).
A zdravíčko? Jsem v práci, na zákazníky ještě mluvím. Pravá uzlina ❓ je zvětšená, hůře se mi polyká a teplota jen lehce nad 36.

3 odpovědi na “Teplo nebo zima”

  1. A nemáš uzlinu na teploměru? 35,1 to už je snad na zmodrání ne?

  2. V tom případě digi teploměr od AEG pravidelně kecá. 😀

    Jinak průvodní příznaky byly: dle zrcadla (taky může kecat) jsem byla bílá jako stěna, motala se mi hlava, i když jsem seděla a chtělo se mi spát, i když jsem nebyla unavená.

    Aktuální teplota 36,1 a nízký tlak. 😉

    (čelo subjektivně teplé, objektivně studené je normální stav u takhle nízké teploty, takový můj výzkum 🙂 )

    edit 20.20: normální teplota, juch 😉 (tj. 36,8)

Komentáře jsou uzavřeny.