Doba Ledová 2

I na mě došlo a v pátečním deštivém odpoledni jsme s Martinem akčně vymysleli návštěvu kina. Byla jsem na veverku natěšená už od doby vydání trailerů a v kině jsem si to pak náležitě užívala. Bylo nádherné sledovat, jak se malé děti baví při sledování veverky, ale my „dospělí“ jsme na tom nebyli o nic líp. Scéna, jak mamutice spadne před Mannym ze stromu a zeptá se ho: „Tobě se to ještě nikdy nestalo?“ je přímo geniální, na tu dlouho nezapomenu. Scéna, jak je Sid „veleben“ minilenochody, pak zjistí, že je to jen obřad obětování, aby se vyhnuli povodni…. a mamutice Ellie, jak se kryje větvemi stromů, aby nebyla „vidět“… Prostě je to super film a snad i lepší než první díl, v tomhle se s Kájínkem neshodneme 😀

Chcete-li trochu smysluplnější dojmy, tak vás posílám na http://www.kinomol.cz/clanek-2006040601

3 odpovědi na “Doba Ledová 2”

  1. Jo, jo, tak to je klasika, na kterou se těším už měsíc. V Ústí v Hraničáři to už sice dávali, ale čekám na Teplice. Zatím jsem si užil tebou zmiňované upoutávky. Veverka je borec. :-)))) Doporučuju shlédnout bonusový materiál z DVD, kde je další a delší materiál s veverkou.
    Originální je už je jen nápad s veverkou šavlozubou… 🙂

  2. Nejlepsi scenka byla jak se vzbudili Crash a Eddie a byla pod nima uz voda z pocatecni zaplavy a Crash rika „Ja ti rikal ze nemas na noc tolik pit.“ 😉

    Me se to jinak libilo, ale jednicka byla jednicka… O vikendu se na to podivam v originale, tak treba prehodnotim, ale Otu Jiraka a pana Labuse fakt neee.

  3. Zatim jsem Meltdown videl jen dabovany v kine, ale prislo mi to trochu suche, bez napadu – zase jen utikali, predtim pred zimou a ted pred vodou.. obcas to zachranovaly vtipny glosy anebo mamutovacice visici na strome, ale znova bych na to nesel.

Komentáře jsou uzavřeny.