Objevy :-D

Nejsem náročný uživatel, Opera je rychlá a díky tomu už má pěkně dlouho místo na mém disku.
Že umí RSS, jsem se dozvěděla s „nalezením“ Martina a od té doby jsem jim propadla a úplně se mi změnil systém browsení.
O něco později mi ukázal gesta – tak jsem si začala používat gesto na novou stránku, duplikaci stránky a její zavření, úúúúžasné…
Kolega si nainstaloval Operu a docela ho zaujala, ale je odkojený FF, tak začal upravovat, hnedle na mě několik otázek, něco jsem věděla, něco google. Dopadlo to tak, že jsem zcela nezatíženě objevila možnost otevírat odkazy do nové stránky prostředním tlačítkem myši.
Já jsem opravdu nenáročná a na všechno mi stačí kontextová nabídka pravého myšítka. Uvidíme, jestli budu otevírat kolečkem do nové stránky nebo přes kontextovou nabídku jako doposud…
Občas si připadám, že objevuju Ameriku a že plýtvám možnostmi Opery, ale já jsem spokojená a to je hlavní…

jeee, Amerika 🙂
http://www.opera.com/features/mouse/

2 odpovědi na “Objevy :-D”

  1. … otevirani odkazu na nove strance pres prave tlacitko mi ukazal kamarad, zbyle fce jsem taky ozkousel, na kolecko jsem prisel zcela nahodne (jak uz to tak byva) a co se tyce „gest“, tak o tom jsem nemel ani paru, kazdopadne co to asitak muze byt mi doslo, tak jsem se zeptal strejdy googla. Ted se jdu pustit do cteni toho co mi strejda google prozradi a uz se moc tesim jak si „zagestuju“ :-)))

Komentáře jsou uzavřeny.