Ext2 IFS For Windows

webík s popisem softíku
Uživatelé linuxu, kteří mají bokem fat32 partition kvůli přenosu souborů, si mohou tuto partition v klidu zformátovat na ext2/ext3. Čtení/zápis bez problému funguje.
Spustila jsem z WinXP i hru, která je na ext3 😀
Na následujícím screenu se přiřazují písmenka jednotlivým partitions.
ext

6 odpovědí na “Ext2 IFS For Windows”

  1. Seš si jistá tím, že po instalaci není možné změnit přiřazené písmeno? Nemáš v ovládacích panelech ikonku s nastavením?
    Já to teda nezkoušel, ale na tom oficiálním webíku psali něco jiného.

  2. mírně upraven příspěvek… ovládací panely už totiž skorem nepoužívám, tak jsem tam ani nelezla…
    veškerou správu dělám přes: pravým myšidlem na tento počítač spravovat…

    do ovládacích panelů jsem vůbec nekoukala, dík za upozornění, ale ani koukat nebudu 😉

  3. No tedy, když už Tux dopustí a musím sednout k Windows, tak mi zrovna na prohazování písmenek u diskovych oddilu bohate staci commandlajna.

    Souhlasim s Lynn, ovladaci panely jsou zlo .o)

  4. Podíval jsem se do světa Linuxu, inspirován nadšenci jako Tom a Helenka, ale bez připojení na Internet je člověku Linux téměř k ničemu, protože v základní instalaci není zdaleka tolik programů, které by člověk potřeboval a když si je někde stáhne, instalace v 90% případů skončí hláškou „ještě k tomu potřebujete tuhle knihovnu a támhleten soubor“… a konce to nemá, to Windows mi v tomhle ohledu vyhovují mnohem lépe. Tak se u mě Linux dočkal smutných odinstalačních konců – snad až jednou budu mít připojení na Internet…

  5. 2 Internetman: s tim bych si dovolil nesouhlasit, napr. kdyz si nainstalujes na hdd ceskou live distro danix (http://www.danix.cz) tak mas k dispozici mnohem vice nastroju nez po instalaci win, v podstate tam mas vse co potrebujes k bezne praci (OO, chat klienty pro icq/irc.., gimp, internetovy prohlizec (a ne jeden), atd.). Doporucuji vyzkouset.
    S pozdravem Mikesh

Komentáře jsou uzavřeny.